Tafeltennis Nijmegen

  

Nieuws en agenda

 

                                    

 

Nieuws


Terug naar overzicht

13-09-2017

Bestuursmededelingen september 2017

_Grote schoonmaak_
Op zaterdag 2 september is er, op initiatief van de schoonmaakploeg, door vele leden geholpen met de jaarlijkse grote schoonmaak van onze accommodatie. Wij willen alle deelnemers hierbij bedanken voor hun inzet. Uiteraard zijn bestuur en leden erg blij met de schoonmaakploeg die elke dinsdag actief is om onze accommodatie schoon te houden. Verder nodigen we graag alle leden uit om een keer, wanneer nodig, zelf actie te ondernemen wanneer er bijvoorbeeld tafels moeten worden schoongemaakt of de zaal moet worden geveegd.

_Start competitie_
Op vrijdag 15 september worden de eerste NTTB thuiswedstrijden van de afdelingsteams gespeeld (aanvang 20.00 uur). Omdat de rechter zaal op vrijdagavond tot 19.45 uur verhuurd wordt aan Moving Matters, betekent dit dat we het corveerooster loslaten en alle thuisspelende teams steeds gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het inrichten (en na afloop het opruimen) van de zalen. In de linker zaal kan tot 19.45 worden ingespeeld door zowel de thuis- en uitspelende teams. Om 19.45 uur dienen vervolgens beide zalen te worden ingericht voor het spelen van competitie, waarna er nog ingespeeld kan worden op de wedstrijdtafels. Wanneer dit met alle thuisspelende teams samen gebeurt, is dit zeer snel te doen. Mocht blijken dat dit toch niet prettig blijkt te zijn, kan voor de voorjaarscompetitie worden besloten om de wedstrijden om 20.15 uur te laten beginnen.

Op zaterdag 16 september beginnen op de landelijke NTTB teams en jeugdteams met de competitie. Er worden thuiswedstrijden gespeeld op de volgende data: 23/9, 30/9, 28/10, 4/11, 18/11, 25/11 2/12 en 9/12. Deze wedstrijden beginnen allemaal om 14.30 uur. Het is zeer zeker de moeite waard om een keer naar deze wedstrijden te komen kijken!

De thuiswedstrijden van de bedrijfscompetitie worden vanaf dinsdag 26 september gespeeld (aanvang 20.00 uur). Vrijwel wekelijks wordt er dan door één of twee team thuis gespeeld.

_Nieuwe clubkleding_
Voor de NTTB competitiespelers is nieuwe clubkleding verkrijgbaar. Een clubshirt is voor alle competitiespelers verplicht om te dragen tijdens competitiewedstrijden en wordt door TN beschikbaar gesteld aan alle competitiespelers (andere kleding is optioneel). Hiertoe is de halfjaarlijkse competitietoeslag met goedkeuring van de Algemene Leden Vergadering verhoogd met € 5,00. Op de club ligt momenteel paskleding een lijst waarop je je bestelling kunt noteren. Je kunt je clubkleding bestellen tot en met 1 oktober 2017. De kleding wordt dan omstreeks de zesde competitiewedstrijd uitgeleverd. Tot die tijd kun je nog in het huidige clubshirt of, wanneer je dit niet hebt, in een (niet wit) sportshirt spelen.

Hieronder vinden jullie de prijzen van de clubkleding:

· Shirt: € 30,00 (voor niet competitiespelers en (een) extra shirt(s) voor competitiespelers)
· Broekje/rokje: € 25,00
· Trainingsjack: € 35,00
· Trainingsbroek: € 25,00

Bestelde (extra) kleding wordt door Tafeltennis Nijmegen gefactureerd aan de leden. Voor meer informatie over de clubkleding kun je contact opnemen met Jelco van Grunsven: info@game11.nl

_Grote Clubactie_
Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Doel van de opbrengst is het aanschaffen van een AED (AED staat voor Automatische Externe Defibrillator en is een apparaat dat wordt toegepast bij slachtoffers met een hartstilstand). De loten kosten € 3,--, waarvan € 2,40 naar de club gaat, zij zijn verkrijgbaar bij Ans en Albert. Er zijn leuke prijzen te winnen o.a. geldprijzen, een auto, een fiets, reizen, toegangskaarten voor attracties.Terug naar overzicht