Tafeltennis Nijmegen

  

Nieuws en agenda

 

                                    

 

Nieuws


Terug naar overzicht

25-10-2017

Glühwein plankentoernooi 15 december

Primeur voor Tafeltennis Nijmegen: het eerste glühwein plankentoernooi! Op vrijdagavond 15 december, aanvang 20.00 uur. Schrijf je meteen in mensen, want dit wordt in alle opzichten knallen: we spelen namelijk allemaal met een klassieke PLANK. Geen rare rubbers of trendy koolstofframes dus, maar gewoon een eerlijk stukkie hout, met voor en achter nopjes. Met zo’n slagwapen is iedereen gelijk, en kan iedereen winnen. In principe dan.
Op deze plankenavond keren we terug naar de roots van het tafeltennis, want nog niet zo heel lang geleden was de plank het standaard batje. De vermaarde Victor Barna is er een paar keer wereldkampioen mee geworden. Wie vast geïnspireerd wil worden, zie: https://www.youtube.com/watch?v=3okRVEEx3yc
Elke deelnemer kan volop aan de slag, want de toernooi-opzet is zodanig dat je minstens vijf partijen speelt. Daarna zal de glühwein - gemaakt volgens het geheime recept van iemand die liever anoniem wil blijven - zijn zegenrijke werk wel gedaan hebben.
Uiteraard zorgt de organisatie deze avond voor voldoende slagwerk. Sterker nog: vanaf deze week zijn de plankjes op verzoek bij Albert en Ans te leen, om alvast de smaak te pakken te krijgen.
Inschrijven kan door simpel deze mail bevestigend te beantwoorden, of je naam in te vullen op het formulier dat op het prikbord tegenover de entree hangt. De aanmelding sluit een week voor het toernooi, dus op zaterdag 9 december. We hopen uiteraard op jullie komst, dan maken we er met zijn allen een knalavond van. POK!Terug naar overzicht