Tafeltennis Nijmegen

  

LID WORDEN <For the English version on how to become a member: click here>

Of je nu beginner bent of gevorderde, jong of oud, af en toe een balletje wil slaan of fanatiek wil gaan trainen onder leiding van deskundige trainers: voor iedereen is er plek bij Tafeltennis Nijmegen (TN). En het mooie is je kunt vrijblijvend, dus gratis, 4 keer komen spelen of aan een training deelnemen! 

Om je zo goed mogelijk te kunnen opvangen, bieden we de volgende start:
- Ben je een echte beginner, kom dan op woensdagavond tegen 19.00 uur naar de zaal. De
trainingsgroep van René Derkse ziet je graag komen.


- Heb je al enige ervaring als speler, bijvoorbeeld omdat je ooit training hebt gehad, kom dan op maandagavond tegen 19.15 uur naar de zaal. Paul van Laere leidt daar een trainingsgroep die open staat voor (enigszins) gevorderde spelers.


Stuur in beide gevallen bij voorkeur tevoren een mailtje naar r.derkse@upcmail.nl resp. paulvanlaere@upcmail.nl om je komst aan te kondigen.


- Indien je graag wilt deelnemen aan de 55+ trainingen (die zijn overdag), neem dan telefonisch contact op met Martin van Summeren (06- 52301335).


Het lidmaatschap
Het lidmaatschap van TN loopt van januari tot en met december van een kalenderjaar. De basiscontributie bedraagt € 246,40 per jaar. 

Bij TN gelden de volgende toeslagen op de basiscontributie:

- Competitietoeslag Jeugd NTTB (per half jaar) € 20,50,-
- Competitietoeslag Senioren NTTB (per half jaar) € 31,- 
- Competitietoeslag Bedrijfscompetitie (NBTF) (per jaar) € 14,-.

Een niet-spelend lid die TN een warm hart toedraagt betaalt per jaar € 20,-.

Enkele wetenswaardigheden
- Betaling via automatische incasso is verplicht bij lidmaatschap. De incasso’s zullen halfjaarlijks worden geïnd (april en oktober).
- Competitie spelende senioren (NTTB) tot 60 jaar zijn door de Algemene Ledenvergadering verplicht gesteld om 1 á 2 keer per jaar oud papier op te halen t.b.v. de vereniging. Indien men niet hieraan wil mee doen, geldt een toeslag van € 50,- per half jaar.
- Alle gemeenten in Nederland willen dat iedereen mee kan doen in de samenleving, ook mensen met een laag inkomen. Elke gemeente heeft daarvoor een speciale regeling. In Nijmegen heet deze de " Meedoen-regeling". Deze regeling geeft mensen met een laag inkomen de kans om deel te nemen aan cultuur, sport of educatie. De gemeente Nijmegen stelt hiervoor per persoon een bedrag van maximaal € 150,- per jaar beschikbaar. Tafeltennis Nijmegen doet hier aan mee. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente waar je woont.
- Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Mail dan je vraag naar ledenadministratie@tafeltennisnijmegen.nl

Hoe word je lid? 
Lid worden kan heel gemakkelijk: download hier het aanmeldings- en incassoformulier, print het uit en vul de benodigde gegevens duidelijk en volledig in. 

Alles volledig ingevuld en ondertekend? 
Stop het dan in de brievenbus in de kantine, mail het naar de ledenadministratie@tafeltennisnijmegen.nl of stuur het op naar:

Ledenadministratie TN 
Luciaweg 9
6523 NK Nijmegen